2020-11-27 12:34:53• hírek • közlemény

Szatmárnémetiben több mint 300 kisnyugdíjas jogosult az élelmiszerjegyre

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal alárendelt intézményeként működő Szociális Igazgatóság decembertől elkezdi azon elektronikus élelmiszerjegyek kiosztását, amelyet a kormány a hátrányos helyzetű személyek megsegítését célzó operatív program keretéből biztosít. 

Havonta 180 lejre jogosultak a 75 év fölötti szépkorúak és a minimáljövedelemből, vagy a minimális szociális nyugdíjnál kisebb összegből élő személyek. Az érintettek az igazgatóság Ilişeşti utca 4. szám alatti székhelyén, munkanapokon 9.00 és 14.00 óra között vehetik át az élelmiszerjegyeket, az érvényben lévő egészségügyi és szociális távolságtartási szabályok betartásával.


Szatmárnémetiben több mint háromszáz 75 év feletti személy (337) és 76 szállás nélküli személy kérelme kapott pozitív elbírálást, így jelenleg ők kapják kézbe a kártyát, amely 720 lejjel van feltöltve (a szeptemberi, októberi, novemberi és decemberi összegekkel), majd havonta újabb 180 lej kerül rá.


Az érintettek csak meleg ételt vásárolhatnak a kézhez kapott elektronikus kártyákkal. Az említett ebédjegy, ami tulajdonképpen bankkártyára hasonlít, lezárt borítékban kerül átadásra. Továbbá tartalmaz egy listát azokról a kereskedelmi egységekről, ahol ezeket be lehet váltani. Bővebb információk a  0261-714195-ös és a 0261-714196-os telefonszámokon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: